Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

Date:

Un pandispan delicios, putin acrisor de la caise care mi-a placut foarte mult. Reteta este a lui Vali Nusescu pentru care ii multumesc foarte mult 🙂

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 6-7 caise
  • 100 g branza de vaci+3 linguri de zahar
  • 5 biscuiti Oreo
  • esenta de rom

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana devine o bezea tare.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu laptele si turnam compozitia peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam si faina, paful de sopt si esenta si incorporam bine.

Turnam ciompozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dar nu toata, mai oprim putina in bol(aprox. 2 linguri) si o amestecam cu cacao.

Punem compozitia cu cacao din loc in loc peste cea alba.

Brana o dam pe razatoare, o amestecam cu zahrul. Caisele le desfacem pe jumatate si umplem fiecare jumatate cu branza.

Punem caisele cu branza inspre prajitura si le apasam usor.

Biscuitii Oreo ii rupem in bucatele mici si ii punem din loc in loc.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru apox. 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Vizualizări: 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...