Rulada din carne tocata cu legume

Date:

Un gust deosebit pentru o rulada. Este un aperitiv ce completeaza perfect platoul atunci cand avem invitati sau de sarbatori.

Ingrediente;

  • 900 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • 100 g cascaval
  • 350-400 g mix de legume ( congelate am folosit eu)
  • sare
  • piper 
  • ardei boia 

Mod de preparare rulada din carne tocata cu legume.

1.Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, ardei boia, oua, faina si pesmet.

2. Punem compozitia de carne pe hartia de copt unsa cu ulei si o intindem cu sucitorul uns si el cu ulei, alftel se lipeste carnea de el si nu se poate intinde.

3. Punem cascavalul intr-un capat, punem legumele fierte peste cascaval si rulam.

 

4. Infasuram rulada in hartia de copt pe care am intins-o, legam sau capsam capetele hartiei sa nu se desfaca si punem intr-o tava.

5. Coacem rulada 60-65 de minute la cuptorul incins la 200 de grade. O lasam la racit, abia apoi o portionam. Pofta buna!

 

Vizualizări: 14

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...