Mini bruschete la cuptor

Date:

Un mic dejun gustos si usor.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 6-7 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • cimbrisor 
  • busuioc verde
  • sare

Mod de preparare mini bruschete cu rosii la cuptor.

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.

Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt sau busuioc uscat.

Punem pe fiecare patrat de foietaj salata de rosii si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 -25 de minute.

 

Le lasam sa se raceasca.

Pofta buna!

Vizualizări: 17

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...