Clatite aperitiv cu telemea si oregano

Date:

Clatite aperitiv cu telemea si oregano

Clatitele aperitiv cu telemea si oregano a fost o idee de mic dejun in timp ce ma gandeam sa fac clatite cu finetti.Cele mai pufoase clatite sunt acestea. Pe cuvant! Dar secretul este tigaia speciala pentru clatite in care le-am copt. Sunt suficient de coapte, nu sunt crude, desi initial am avut impresia la prima ca este necoapta, dar nu, se fac perfect. Umplutura este optionala, se pot servi cu gem, cu ciocolata, cu branza sau chiar simple.

 

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 lingurita de ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 g telemea
  • oregano

Mod de preparare.

1.Batem bine oualecu, adaugam uleiul si faina si amestecam bine.

2.Turnam laptele in fir subtire.

3.La prima clatita ungem tigaia cu ulei, la urmatoarele nu mai este nevoie. Punem clatita dupa ce s-a incins bine tigaia. Le lasati cat de mult doriti pe foc, eu le-am lasat aprox. 3 min pe fiecare parte si la foc mic.

4. Punem branza pasata cu furculita pe clatite si le rulam. Pudram cu oregano uscat. Daca doriti, puteti amesteca oregano cu branza. Sunt foarte gustoase! Pofta buna!

 

O alta reteta de clatite aperitiv, doar ca umplute cu carne de pui, pe care vi le recomand este aceasta- https://farfuria-cu-gust.ro/budinca-de-clatite-cu-carne-de-pui/

Reteta de clatite cu adevarat speciala este acesta cu trei umpluturi diferite, un deliciu – https://ciocolatacuzambete.ro/rulouri-de-clatite-cu-umpluturi-diferite/

Vizualizări: 15

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...