Biscuiti asortati

Date:

Biscuiti asortati, fragezi si foarte buni.

Ingrediente:

  • 250 g unt moale
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 8 linguri de zahar pudra
  • esenta de portocale, de rom, de migdale
  • bombonele de decor
  • 3 linguri de cacao
  • coaja de portocala rasa

Mai intai mixam untul moale cu zaharul, adaugam oul si mai mixam sa se incorporeze bine. Adaugam faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugam un praf de faina ca aluatul sa fie nelipicios.

Impartim coca in 2 parti egale. Intr-una dintre parti adaugam cacao, esenta de rom si putina esenta de migdale. In cealalta parte adaugam coaja de portocala si esenta de portocale.

Intindem foi subtiri ca mai cresc la cuptor si le decupam dupa forma dorita. Cand sunt gata se dau prin zahar pudra sau se orneaza cu ciocolata topita.

 

Vizualizări: 16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...