Una dintre cele mai gustoase si rapide mancaruri aromatizata cu usturoi verde.
Ingrediente:
- aproximativ 500-600 g carne de porc
- 1 conserva de rosii decojite in suc propriu( 400 g)
- 1 ceapa mare
- 50 ml ulei
- 3-4 fire de usturoi verde
Mod de preparare tocana inabusita cu carne de porc si usturoi verde.
1.Dam intr-un clocot carnea de porc.
2. Calim ceapa in ulei incins, adaugam carnea tocata marunt, o cana de apa si lasam sa fiarba 15.
3. Adaugam rosiile din conserva tocate marunt si zeama acestora, acoperim cratita cu un capac si mai lasam 15 minute la foc mediu.
4. La final adaugam usturoiul verde si patrunjelul tocate marunt si potrivim de sare. Servim cu mamaliguta. Pofta buna!
Vizualizări: 15
[…] Tocana se potriveste perfect cu o salata verde sau cu o salata de spanac. […]