Supa crema de mazare

Date:

Supa crema de mazare

Supa crema de mazare este o supa pe cat de gustoasa, pe atat de satioasa, de hranitoare si de sanatoasa. Mazarea este o sursa excelenta de fibre, proteine, vitamina C, vitamina K, fier, potasiu, magneziu si beta- caroten. Noi iubim mazarea atat in mancare, in salate, cat si supa crema. Copilul a fost foarte incantat de culoarea supei si a mancat 2 portii.

Crutoane.

  • Supa crema face echipa buna cu crutoanele. Ne plac foarte mult crutoanele preparate acasa. Procedam astfel: luam 4-5 felii de paine pe care le taime in cubulete. Le punem in tava tapeteta cu hartei de copt, le adaugam putin ulei de masline, sare, piper, ardei boia si usturoi granulat si le dam 10-13 minute la cuptorul preincalzit.

Ingrediente:

  • 1 borcan de mazare ( 720 gr) 
  • 2 cartofi medii
  • 2 cepe medii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • frunze de telina sau de leustean 
  • crutoane 

Cum preparam supa crema de mazare

1.Mai intai curatam ceapa si cartofii si le punem impreuna la fiert timp de 20-25 de minute.

2.Adaugam mazarea si mai lasam inca 20-25 de minute la fiert. De obicei mazarea conservata este prefiarta, insa testati sa fie fiarta atunci cand stingeti focul supei. Inainte cu 5 minute sa stingem focul, adaugam frunzele de telina sau de patrunjel.

3.Cu ajutorul unui mixer vertical pasam bine legumele.

Servim supa crema cu crutoane. Pofta buna!

Daca v-a placut reteta noastra, atunci distribuiti sa insiram si alte persoane!

Vizualizări: 396

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Ciocolata calda facuta acasa

Ciocolata calda facuta acasa Ciocolata calda facuta acasa este preferata...

Fursecuri Arici cu nuca

Fursecuri Arici cu nuca Fursecuri Arici cu nuca sunt fursecuri...

Chiftelute din naut la cuptor

Chiftelute din naut la cuptor Chiftelute din naut la cuptor...

Burger inchis

Burger inchis Burger inchis- o reteta care mi s-a parut...