Salata de sfecla rosie – simpla, gustoasa si plina de beneficii
Salata de sfecla rosie – simpla, gustoasa si plina de beneficii pentru organism. Sfecla rosie este unul dintre cele mai valoroase legume din bucataria romaneasca. Cu o culoare intensa si un gust dulceag, sfecla este nu doar un aliment gustos, ci si un adevarat ” medicament natural”. Cea mai simpla forma de a consuma sfecla este o salata, care se potriveste perfect alaturi de fripturi de pui, porc sau peste. In plus, aceasta salata se prepara rapid, usor si este foarte gustoasa.
Va recomand si salata Suba cu sfecla rosie, o salata in straturi foarte gustoasa.
Sfecla rosie
- Ajuta la detoxifierea organismului,
- Sustine sanatatea inimii,
- Imbunatateste circulatia si scade tensiunea arteriala,
- Sprijina sistemul digestiv,
- Ajuta pentru energie si performanta fizica sporita.
Ingrediente salata de sfecla rosie:
- 1 sfecla rosie mare
- 1 legatura de patrunjel verde
- zeama de la 3-4 felii de lamaie
- 1/2 lingurita de miere
- sare roz de Himalaya
- ulei de masline
- piper proaspat macinat
Cum preparam salata de sfecla rosie
1.Mai intai curatam sfecla rosie de coaja.
2.Dam sfecla rosie pe razatoarea cu ochiuri mari.
3.Adaugam patrunjelul verde tocat marunt, mierea, sare, zeama de lamaie, piper proaspat macinat si ulei si amestecam bine. Lasam salata de sfecla rosie 10-15 minute la frigider. Pofta buna!
- Puteti jongla cu cantiatea de zeama de lamaie, miere si sare dupa gustul vostru.
Vizualizări: 2219

