Rulada Diplomat cu fructe de padure
Rulada Diplomat cu fructe de padure este unul dintre cele mai bune deserturi, preparata rapid, usor si fara coacere. Este delicioasa dat fiind faptul ca nu este extrem de dulce, mai degraba as spune ca este un desert racoritor.
Ingrediente:
- aprox 12-14 piscoturi
- 250 ml Creme Patisserie Meggle
- 1 Iiaurt mic/ 140 gr
- 2 linguri cu zahar pudra
- 1 plic de gelatina
- esenta de vanilie
- mix de fructe de padure congelate
- + 200 ml apa calduta + 1 linguria de zahar pudra cu aroma de vanilie pentru sirop
Cum preparam Rulada Diplomat cu fructe de padure
1.Mai intai preparam crema. Mixam spuma crema patisserie de la Meggle. Adaugam iaurtul si zahar pudra si mai mixam cateva secunde cat sa incorporam bine. Zahar pudra eu am adaugat 2 linguri, insa puteti adauga dupa gust. Si tineti cont de faptul ca fructele de padure sunt usor acrisoare.
2. Hidratam gelatina in 50 ml apa, apoi o topim la cuptorul cu microunde ( la mine 10 secunde sunt suficiente, insa depinde de cuptor). Adaugam gelatina in crema si amestecam bine.
3.Preparam siropul din apa calduta si zahar pudra cu aroma de vanilie.
4.Trece piscoturile timp de 3-4 secunde pe ambele parti prin sirop si le punem aliniate pe hartie de copt. Piscoturile trebuie sa fie bine insiropate pentru a putea sa le rulam.

5.Presaram fructe de padure pe suprafata piscoturilor si apoi adaugam crema. Putem sa mai adaugam fructe de padure si deasupra cremei.
6.Rulam piscoturile cu hartia de copt, prindem capetele acesteia si dam rulada infasurata in hartia de copt timp de 50-60 de minute la rece.
Pofta buna!

Vizualizări: 1563

