Plachie cu caras

Date:

Am avut 1 kg de caras proaspat, iar una dintre cele mai bune mancaruri de peste din sudul tarii este plachia. Are un gust dulceag de la ceapa si este foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg de caras,
  • 1,5 kg ceapa,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 linguri de bulion,
  • 1 lamaie,
  • sare.

Mod de preparare.

Se curata si se prajeste pestele.

Ceapa si ardeiul se taie julien si se pune la calit in ulei. Se lasa pana cand incepe ceapa  sa devina rosiatica.

Se adauga 2 linguri de bulion si  sare dupa gust si se amesteca. Se adauga apoi si apoi pestele prajit deasupra si lamaia taiata rondele.

Se da la cuptorul preincalzit si se lasa aprox. 30 -35 de minute

Se poate servi cu mamaliga.

 

Vizualizări: 14

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...