Plachie cu caras

Date:

Am avut 1 kg de caras proaspat, iar una dintre cele mai bune mancaruri de peste din sudul tarii este plachia. Are un gust dulceag de la ceapa si este foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg de caras,
  • 1,5 kg ceapa,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 linguri de bulion,
  • 1 lamaie,
  • sare.

Mod de preparare.

Se curata si se prajeste pestele.

Ceapa si ardeiul se taie julien si se pune la calit in ulei. Se lasa pana cand incepe ceapa  sa devina rosiatica.

Se adauga 2 linguri de bulion si  sare dupa gust si se amesteca. Se adauga apoi si apoi pestele prajit deasupra si lamaia taiata rondele.

Se da la cuptorul preincalzit si se lasa aprox. 30 -35 de minute

Se poate servi cu mamaliga.

 

Vizualizări: 65

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Ciocolata calda facuta acasa

Ciocolata calda facuta acasa Ciocolata calda facuta acasa este preferata...

Fursecuri Arici cu nuca

Fursecuri Arici cu nuca Fursecuri Arici cu nuca sunt fursecuri...

Chiftelute din naut la cuptor

Chiftelute din naut la cuptor Chiftelute din naut la cuptor...

Burger inchis

Burger inchis Burger inchis- o reteta care mi s-a parut...