Friptura de pui cu dovlecei si cimbrisor

Date:

O friptura de pui cu dovlecel proaspat si cimbrisor aromat pentru pranzul de astazi. Foarte gustoasa si simpla, de altfel 🙂

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 1 dovlecel mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 3 -4 linguri pasta de tomate
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare friptura de pui cu cimbrisor.

Spalam si crestam carnea de pui. O punem intr-un vas. Adaugam usturoiul tocat marunt, ardeiul taiat julienne si dovlecelul taiat cuburi. Pasta de tomate o dizolvam in apa si o adaugam peste friptura.

Presaram sare, piper si cimbrisor.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1 ora. La final adaugam patrunjelul tocat.

Vizualizări: 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...