Friptura de miel cu vin

Date:

Ingrediente:

  • carne de miel
  • 300 ml vin alb sec
  • ierburi aromate sau ( oregano, patrunjel, marar,cimbru,tarhon)
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 50 ml apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • ghimbir macinat

Mod de preparare.

Mai intai presaram toate condimentele( verdeturile, sare,piper,ardei boia,ghimbir) in tava in care facem friptura.

Rostogolim fiecare bucata de carne prin condimente, adaugam usturoiul tocat rondele, vinul si apa si dam la cuptor pentru 60-70 de minute.

Daca este nevoie adaugati mai multa apa. Din cand in cand, intoarcem carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Servim friptura cu o salata sau o garnitura de cartofi.

  • Se poate folosi vin alb sec sau vin rosu!

Pofta buna!

 

Vizualizări: 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...