Chiftelute crispy

Date:

Am tot facut aripioare crispy, dar chiftelute niciodata! Si sunt atat de gustoase! Eu le-am prajit, dar cred  ca sunt foarte bune si la cuptor. Reteta am gasit-o la Andra Constantinescu 🙂

Ingrediente chiftelute crispy :

  • 400 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 3 graunti de usturoi
  • 2 felii de paine integrala
  • sare
  • oregano
  • cimbru
  • 70 g faina
  • 200-250 g fulgi de porumb

Mod de preparare chiftelute crispy .

1. Amestecam carnea tocata cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

2. Adaugam doar 1 ou( 1 ou il oprim sa dam chiftelutele prin el), painea inmuiata in apa si apoi stoarsa, sare, oregano, cimbru.

3. Dam fiecare chiftea prin faina, ou batut, si apoi prin fulgi de porumb maruntiti si le prajim in ulei incins.

4. Scoatem chiftelele pe un servet de hartie.

 

Vizualizări: 13

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...