Chec la tava

Date:

Chec la tava

Chec la tava pufos si delicios

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • zahar pudra
  • coaja rasa de portocala

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga laptele si apoi faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza bine. Se adauga si coaja de portocala rasa.

Se toarna 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de compozitie oprita se adauga cacao si se amesteca. Se toarna deasupra compoziei din loc in loc si se da la cuptorul preincalzit pentru aprox. 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Am folosit o tava rotunda cu diamtrul de 27 de cm.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Vizualizări: 76

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Ciocolata calda facuta acasa

Ciocolata calda facuta acasa Ciocolata calda facuta acasa este preferata...

Fursecuri Arici cu nuca

Fursecuri Arici cu nuca Fursecuri Arici cu nuca sunt fursecuri...

Chiftelute din naut la cuptor

Chiftelute din naut la cuptor Chiftelute din naut la cuptor...

Burger inchis

Burger inchis Burger inchis- o reteta care mi s-a parut...