Budinca de pui cu cartofi si ciuperci

Date:

Ador budincile sarate, iar de data asta am avut un piept de pui de la tara. Am incercat o combinatie noua, cu cartofi si ciuperci, iar rezultatul a fost minunat. O budinca foarte, foarte gustoasa. Sotul meu o prefera cu ketchup, mie imi place cu muraturi sau simpla 🙂

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi medii
  • 1 borcan de ciuperci feliate ( 370 g)
  • 3 oua
  • 250 g smantana
  • 50 g cascaval
  • 1 polonic de supa de pui
  • oregano
  • rozmarin
  • sare

Mod de preparare budinca de pui cu cartofi si ciuperci.

1. Fierbem pieptul de pui impreuna cu cartofii si un praf de sare.

2.Tocam pieptul de pui fiert in cubulete, la fel si cartofii.

3.Punem cubuletele de pui si cele de cartofi intr-un vas de yenna.

4. Adaugam si ciupercile feliate, presaram sare, rozmarin si oregano.

 

5. Batem ouale cu smantana, adaugam 1 polonic de supa in care a fiert pieptul de pui si jumatate din cascavalul dat pe razatoare. Adaugam amestecul peste compozitia din vasul de yenna si dal ma cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minunte. La final presaram restul de cascaval ras.

Vizualizări: 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...