Tocana taraneasca de pui

Date:

Cu un gust usor dulceag, tocana taraneasca de pui este atat de gustoasa incat cu siguranta veti repeta si voi reteta.

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 500 g ceapa
  • 500 g rosii
  • 50 ml ulei
  • supa de pui/ apa
  • 3-4 fire de usturoi/2-3 catei
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Mod de preparare tocana taraneasca de pui.

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin.

In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute.

Adaugam rosiile tocate cuburi mai mari si usturoiul tocat rondele si lasam in continuare pe foc pentru inca 10 minute. Adaugam supa de pui ( 1 cana) sau apa daca nu aveti supa de pui si lasam 15 minute la fiert.  Adaugam sare si 1/2 lingurita de zahar la final + patrunjelul tocat marunt.

Servim tocana cu mamaliguta, razuim un cub zdravan de telemea si adaugam si carne de pui.

Pofta buna!

 

 

Sursa: https://www.bucataras.ro/retete/tocana-taraneasca-de-pui-cu-ceapa-si-rosii-71816.html

Vizualizări: 97

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Mancare de linte cu orez

Mancare de linte cu orez Mancare de linte cu orez...

Tort norvegian Verden Beste – Cel mai bun tort din lume

Tort norvegian Verden Beste - Cel mai bun tort...

Ciocolata calda facuta acasa

Ciocolata calda facuta acasa Ciocolata calda facuta acasa este preferata...

Fursecuri Arici cu nuca

Fursecuri Arici cu nuca Fursecuri Arici cu nuca sunt fursecuri...