In fiecare an de Paste, stufatul de miel este nelipsit de pe masa noastra. Imi amintesc cu atata drag cum in copilarie mama punea stufatul la cuptor sambata noaptea, iar cand ajungeam de la biserica cu lumina, dupa ora 12 noaptea, la noi in casa mirosea atat de bine. Minunat mirosul asta!
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel
- 7-8 fire de usturoi verde
- 2-3 linguri de bulion
- sare
Mod de preparare.
Mai intai fierbem carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.
Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adagam ustroi tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne.
Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.
Presaram verdeata tocata.
Vizualizări: 20
[…] recomandam si stufatul de miel/ oaie, o mancare gustoasa specifica sarbatorilor Pascale si nu […]
[…] Primavara, mai ales in preajma sarbatorilor Pascale, preparam acest stufat cu carne de miel. Miroase demnetial in toata casa si este senzational de gustos. Uitati reteta pentru stufat de miel. […]