Stufat de miel la cuptor

Date:

In fiecare an de Paste, stufatul de miel este nelipsit de pe masa noastra. Imi amintesc cu atata drag cum in copilarie mama punea stufatul la cuptor sambata noaptea, iar cand ajungeam de la biserica cu lumina, dupa ora 12 noaptea, la noi in casa mirosea atat de bine. Minunat mirosul asta!

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • sare

Mod de preparare.

Mai intai fierbem carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adagam ustroi tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne.

Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Vizualizări: 20

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...