Scoverzi cu branza

Date:

Ingrediente:

  • 800 g faina
  • 400 ml apa calduta
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • ulei
  • branza aprox.400-500 g

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga faina si sarea si se framanta bine. Aluatul este moale, dar nelipicios, daca mai trebuie faina mai adaugati un praf.

Se lasa la dospit 30-40 de minute la loc calduros.

Branza se pune intr-un castron si sa sfarama cu o furculita. Eu am folosit branza de vaci sarata.

Se formeaza bile aprox egale din aluatul dospit cu mainile tapetate cu faina si se pun pe un blat tapetat cu faina.

 

Se pune uleiul la incins si se lasa pana cand incepe sa sfaraie.

Intindem cu facaletul fiecare bila de aluat in foaie subtire, punem branza si presam cu furculita bine sa nu iasa branza in tigaie si le punem la prajit.

 

Le intoarcem pe ambele parti.

Pofta buna!

Vizualizări: 11

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...