Salata de icre cu ceapa

Date:

Ingrediente:

  • 1 lingura de icre
  • 200 ml ulei
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare

Mod de preparare salata de icre cu ceapa.

Punem icrele intr-un bol si adaugam 3-4 linguri din ulei in fir subtire ca la maioneza si in acelasi timp amestecam cu o furculita sau cu o lingura. Eu nu am facut niciodata cu mixerul.

Adaugam jumatate din zeama de lamaie si iarasi 3-4 linguri din ulei si amestecam. Adaugam si cele 2 felii de paine inmuiate in lapte si scurse bine.

 

Adauagam in continuare ulei si restul de zeama de lamaie. Eu nu am vrut sa adaug prea mult ulei pentru a nu deveni gretoase icrele, dar daca vreti puteti sa adaugati dupa gust, plus ca ele cresc in functie de ulei, cu cat mai mult, cu atat mai multe icre.

 

Potrivim de sare si adaugam si ceapa toacata marunt la final. Sunt gata in 10 minute.

Pofta buna!

Vizualizări: 15

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...