Salata de ciuperci cu piept de pui

Date:

O salata foarte gustoasa pe care v-o recomand cu drag 🙂

Ingediente:

  • 2 borcane de 800 g de ciuperci feliate
  • 1 piept de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper

Mai intai punem ciupercile asa cum sunt ele taiate, mai grossier la fiert pentru 30 -35 de minute. Dupa ce au fiert, le stoarcem bine de apa si pe cele caare sunt prea mari le taiem prin 2-3, dar sa nu ramana foarte mici.

Pieptul de pui il fierbem si apoi il rupem in bucati potrivite, nu foarte mici. Eu am avut un piept de la un pui la rotisor si l-am folosit pe acela.

Facem maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, amestecam si turnam in fir subtire uleiul. Adaugam si mustarul si incorporam bine.

Usturoiul il pisam, adaugam sare si il amestecam cu ciupercile si cu maioneza, adaugam si un praf de piper.

Pofta buna!

 

Vizualizări: 18

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...