Rulada din bezea cu ciocolata

Date:

Iarasi albusuri multe stranse in frigider. Eu pun albusurile in cani, le pun folie alimentara deasupra sa fie acoperite ermetic si le folosesc la nevoie. Nu am incercat niciodata sa le pun la congelator, desi cred ca se pastreaza la fel de bine. Azi am avut nevoie de ceva dulce rapid, asa ca am incercat rulada cu ciocolata.

Ingrediente:

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4-5 linguri de crema de ciocolata
  • zahar pudra

Mod de preparare rulada din bezea cu ciocolata.

Mixam albusurile spuma cu zaharul. Adaugam faina si praful de copt si incorporam cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o nivelam si o dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-maxim 25 de minute.

Rasturam rulada pe un prosop de bucatarie si dezlipim usor hartia de copt.

Ungem rulada cu crema de ciocolata, gen Finetti si rulam.Presaram zahar pudra deasupra.

Pofta buna!

 

 

Vizualizări: 17

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...