Pui Shanghai

Date:

Din piept de pui cel mai mult ne place facut mini snitele sau pui Shanghai pentru ca iese foarte fraged si deloc innecacios.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare.

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.

Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se face foarte repede.

Scoatem fasiile de pui pe un servet de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Vizualizări: 16

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...