Din piept de pui cel mai mult ne place facut mini snitele sau pui Shanghai pentru ca iese foarte fraged si deloc innecacios.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 3 oua
- 4 linguri cu faina
- sare
- susan
- ulei pentru prajit
Mod de preparare.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.
Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.
Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se face foarte repede.
Scoatem fasiile de pui pe un servet de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!
Vizualizări: 16
[…] inlocuim carnea de porc cu carne de pui si o dam prin amestec de ou cu faina, vom obtine Pui Shanghai […]
[…] un aperitiv gustos, rapid de preparat si din doar cateva ingrediente. Am plecat de la ideea puiului Shanghai si am improvizat putin, am facut o combinatie care duce si spre aripioerele de la […]
[…] recomand sa incercati si reteta de pui Shanghai, asemanatoare si foarte […]