Papricas cu carne de porc si galuste

Date:

O mancare foarte gustoasa si foarte usor de facut.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita ardei boia 
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

1. Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min.

2. Adagam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa.

3. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa acopere carnea, sare piper si ardei boia si lasam la fiert 30-35 de min. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.

4. Batem ouale bine, adaugam faina si lasam 5 min. deoparte, apoi cu lingurita punem galustele in papricas. Atentie: sa fie suficienta zeama sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare putina, mai puneti o cana de apa inainte sa puneti galustele.

 

5. Lasam la fiert inca 20 de min., iar la final presaram patrunjelul.

Pofta buna!

Vizualizări: 17

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...