Muschiulet de porc la tigaie cu smantana

Date:

Muschiulet de porc la tigaie cu smantana si lapte este o mancare rapida si extrem de gustoasa. Reteta o faceam in general cu piept de pui, canea de porc am lasat-o mai mult la prajit si a iesit foarte buna.

Ingrediente:

  • 400 g carne/muschiulet de porc
  • 150 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 60 g smantana cat mai grasa
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • rozmarin 

Mod de preparare.

Taiem carnea de porc in fasii subtiri si o prajim in uleiul incins. Cand este prajita pe ambele parti, scurgem o parte din uleiul din tigaie ( sa ramana foarte putin) si adaugam laptele, sare si piper dupa gust si lasam la fiert 10-15 minute.

 

Adaugam smantana, amestecam si mai lasam pe foc inca 1-2 minute.

Presaram deasupra ardei boia si rozmarin uscat. Servim cu diferite garnituri.

Vizualizări: 78

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Ciocolata calda facuta acasa

Ciocolata calda facuta acasa Ciocolata calda facuta acasa este preferata...

Fursecuri Arici cu nuca

Fursecuri Arici cu nuca Fursecuri Arici cu nuca sunt fursecuri...

Chiftelute din naut la cuptor

Chiftelute din naut la cuptor Chiftelute din naut la cuptor...

Burger inchis

Burger inchis Burger inchis- o reteta care mi s-a parut...