Mici din carne de porc facuti acasa

Date:

 

Ingrediente:

  • 2 kg carne tocata
  • 2 cani cu apa minerala
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1 capatana de ustuoi
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • cimbru

Mod de preparare mici de porc facuti acasa.

1.Mai intai punem carnea tocata itr-un bol mare. Eu am folosit doar carne de porc pentru ca nu am gasit de vita sau oaie in oras.

2. Pisam usturoiul si il adaugam peste carne impreuna cu ardeiul boia, sarea, piperul si cimbrul.

3. Adaugam usor si apa minerala si incepem sa framantam carnea.

4. Framantati continuu cateva minute dupa care dam carnea la rece pentru cateva ore sau pana a doua zi. Ii modelam cu mana uda si ii punem pe gratar. Pofta buna!

 

Vizualizări: 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...