Friptura de miel

Date:

O friptura de miel foarte fraged, care merge perfect cu o garnitura de legume, piure sau o salata.

Ingrediente friptura de miel:

  • carne de miel
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper

Mod de preparare friptura de miel.

1. Amestecam sarea, piperul si ghimbirul int-un bol, presaram peste carnea de miel pe ambele parti.

2. Punem carnea in tava, adaugam usturoiul tocat marunt si 1 cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 60 -65 de min. 

3. Luam folia de aluminiu de pe friptura si adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Dam din nou la cuptor pentru 30 de min. Intoarcem din cand in cand carnea.

Eu am servit friptura de miel cu piure de cartofi. 

 

Vizualizări: 17

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...