Cornuri pufoase cu branza si nuci
Cornuri pufoase cu branza si nuci – aluat delicios si umplutura aromata cu branza si nuci. Umplutura poate varia in functie de preferinte, le puteti umple cu gem, ciocolata sau mere razuite.
Ingrediente
- Pentru aluat : 500 g faina, 150 ml lapte,4 linguri de ulei, 1 lingura de unt, 1 plic de drojdie uscata, 1 lingurita miere,100 g zahar,2 oua , un praf de sare.
- Pentru umplere : 400 g branza , aproximativ 1 cana de zahar, nuci taiate mai mari, coaja razuita de lamaie. Puteti folosi pentru umplere si mere sau gem.
- Pentru uns cornurile la sfarsit se foloseste un ou batut.
Mod de preparare
1.In 80 de ml de lapte cald se divolva mierea.
2.Laptele trebuie sa fie caldut, nu ferbinte. Adaugati 100g de faina si drojdia si amestecati bine cu o lingura.
3.Se formeaza o bila si se lasa la dospit 30 de minute ( eu am bagat in cuptorul de microunde cu usa inchisa ). Dupa ce s-a dospit, se adauga ouale si zaharul si se amesteca bine .









Vizualizări: 15