Ciorba de vitel cu dovlecel

Date:

O ciorbita extrem de gustoasa.

Ingrediente:

  • 700 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • sare de lamaie
  • marar

Mod de preparare.

Punem ceapa tocata marunt la calit impreuna cu morcovul si dovlecelul date pe razatoarea mica si le lasam 8-10 min. Adaugam carne ataiata cuburi si mai lasam cateva minute sa se patrunda putin.

Adaugam apa si lasam la fiert 20 de min. Daca aveti carne de vita si fierbe mai greu lasati 30-35 de min.

Adaugam bulionul, rosiile cherry si pastranacul tocat. Mai lasam 25 de min sa fiarba. Potrivim de sare, sare de lamaie si adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Vizualizări: 130

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Prajitura fara zahar cu crema de ciocolata

Prajitura fara zahar cu crema de ciocolata Prajitura fara zahar...

Briose cu portocala si glazura de ciocolata

Briose cu portocala si glazura de ciocolata Briose cu portocala...

Salata Coleslaw

Salata Coleslaw Salata Coleslaw este o salata de varza cunoscuta...

Turta dulce moale si pufoasa facuta acasa

Turta dulce moale si pufoasa facuta acasa Turta dulce moale...