Cheesecake cu capsuni si mascarpone

Date:

Cheesecake cu capsuni si mascarpone

Cheesecake cu capsuni si mascarpone- un cheesecake delicios si aromat ce se pregateste destul de usor. Iar topping-ul de capsuni, dulceata aia, este atat de parfumata si apetisanta incat veti dori inca o portie si inca o portie. 🙂

Ingrediente blat:

  • 220 gr biscuiti
  • 120 gr unt

Ingrediente umplutura:

  • 250 gr mascarpone
  • 220 gr branza de vaca
  • 150 gr smantana
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • esenta de vanilie

Ingrediente topping:

  • 250 gr capsuni
  • 100 gr zahar

Mod de preparare.

1.Mai intai pregatim blatul: maruntim biscuiti, adaugm untul si amestecam bine. Va rezulta o compozitie nisipoasa pe care o vam presa bine pe fundul unei tavi cu peretii detasabili pe care o tapetam inainte cu hartie de copt.

2.Dam 10 minute la cuptor tava cu blatul de biscuiti.

3.Pregatim apoi umplutura: mixam branza impreuna cu smantana si mascarpone timp de 1 minut. Adaugam ouale, zaharul si esenta si mai mixam 1 minut.

4.Adaugam compozitia de mascarpone peste blatul de biscuiti si dam din nou la cuptor pentru 40-45 de minute. Lasam la racit in cuptor.

5.Pentru topping punem capsunile cu zaharul pe foc si le lasam sa se ingroase ca pentru gem. Turnam toppingul peste cheesecake. Dam la rece cel putin o ora pentru a se taia perfect ( eu am taiat o portie pana sa il dau la rece si nu s-a taiat foarte bine). Pofta buna!

Este un desert delicios si deloc complicat.

Vizualizări: 14

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...