Cafe Frappe

Date:

In zilele de vara parca si cafeaua merge rece. Obisnuiesc sa opresc cafeaua care-mi ramane in ibric nebauta dimineata, pentru un frappe facut mai tarziu. Si am prins obiceiul asta de ceva timp. Pentru cei care agreaza scortisoara, un praf picat in frappe ii da o aroma senzationala.

Ingrediente:

  • 1/2 cana cafea
  • 1/2 cana de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 linguri de frisca
  • un praf de scortisoara
  • toping de caramel pentru inghetata

Mod de preparare cafe frappe.

Cafeaua racita o punem intr-un pahar, adaugam zaharul, praful de scortisoara si topingul de caramel si amestecam bine sa se topeasca zaharul. Eu am un mixer mic-mic, special pentru cafea. Cafea trebuie sa fie aproximativ jumatate din pahar.

Umplem paharul cu lapte, amestecam si ornam cu frisca. Deasupra am mai presarat un praf de scortisoara.

Sa aveti pofta la cafe frappe! 🙂

 

Vizualizări: 16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Negresa cu blat umed cu ciocolata

Negresa cu blat umed cu ciocolata Negresa cu blat umed...

Lava cake cu inghetata de casa

Lava cake cu inghetata de casa Lava cake cu inghetata...

Tarta cu blat fraged si crema

Tarta cu blat fraged si crema Tarta cu blat fraged...

Dovlecei pane la cuptor

Dovlecei pane la cuptor Dovlecei pane la cuptor, dovlecei gustosi...