Nucile cu miere- elixirul toamnei pentru imunitate

Date:

Nucile cu miere- elixirul toamnei pentru imunitate

Nucile cu miere- elixirul toamnei pentru imunitate, un tratament natural pe care natura ni-l ofera si pe care trebuie sa-l luam serios in calcul.

Toamna vine cu frumusetea ei aparte: frunze aurii, aerul racoros si stropi de ploaie, precum si seri mai lungi petrecute in familie. Insa, odata cu schimbarea anotimpului, organismul nostru devine mai vulnerabil in fata racelilor si a oboselii. Din fericire, natura ne ofera remedii simple si delicioase pentru a ne intari imunitatea. Printre acestea, combinatia clasica de nuci cu miere ocupa un loc de cinste, fiind considerata un adevarat „medicament natural”.

Mierea– supranumita si „aurul lichid” este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti, are efecte antibacteriene, calmeaza gatul iritat si sustine energia organismului in timpul rece.

Nucile contin acizi grasi Omega 3, vitamina E, magneziu si proteine. Acestea hranesc creierul, sustin inima si au rol important in reducerea inflamatiilor.

Cand mierea si nucile sunt combinate, acestea ofera o doza concentrata de sanatate, perfecta pentru intarirea sistemului imunitar.

Cum se prepara ” elixirul toamnei” ?

Reteta este extrem de simpla:

  • Se aleg nuci proaspete si curatate de coaja.
  • Se aseaza intr-un borcan spalat si uscat.
  • Se toarna miere naturala pana cand acopera complet nucile.
  • Elixirul se lasa la macerat timp de 2-3 zile in loc racoros si intunecat.

Rezultatul? Un desert sanatos si un tonic natural care poate fi consumat dimineata pe stomacul gol.

Este recomandat sa se utilizeze cate o lingura pe zi de miere cu nuca.

Asadar, pune- ti un borcan la indemana si bucura-te de „medicamentul toamnei” timp de cateva saptamani.

Ati preparat si voi miere cu nuca acasa? Noi, da, am preparat si ne-am rasfatat in fiecare zi timp de 2 saptamani cu acest elixir. A fost senzational!

Pentru ca este toamna si trebuie sa ne bucuram din plin de toate bunatatile acesteia, va recomand sa consumati multe pere, multi struguri, multe nuci si gutui. Beneficiile consumului de pere il gasiti aici.

Vizualizări: 19

Articolul precedent

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

More like this
Related

Somon cu lamaie la cuptor

Somon cu lamaie la cuptor Somon cu lamaie la cuptor...

Melcisori pufosi cu unt si scortisoara

Melcisori pufosi cu unt si scortisoara Melcisori pufosi cu unt...

Strudele cu mere caramelizate si nuca

Strudele cu mere caramelizate si nuca Strudele cu mere caramelizate...

Spaghete cu carne tocata si ardei

Spaghete cu carne tocata si ardei Spaghete cu carne tocata...